Пятница, 26.04.2024, 11:06
Приветствую Вас Гость | RSS


Церковь Адвентистов седьмого дня
              г.Конотоп

Главная » 2013 » Август » 10 » У християнському таборі на Чернігівщині діти вивчали 10 заповідей і мандрували галявинами мрій
10:47
У християнському таборі на Чернігівщині діти вивчали 10 заповідей і мандрували галявинами мрій

130 дітей разом з батьками відпочили в чудовому лісі на Чернігівщині біля річки Снов. З 14 по 22 липня в дитячому таборі під назвою «Галявини десяти мрій», організованому адвентистами сьомого дня, дітлахи мандрували чудесним потягом і шукали секрет щасливого життя. Він виявився в тому, що завдяки виконанню десяти християнських заповідей мрії здійснюються. Табір також відвідали діти, які не належать до адвентистської церкви.

Головними героями табору стали: мудрий Лісник — пастор громади м. Кролевця Ярослав Черепін, його помічники в мандрівці галявинами: машиніст Зайка — Аня Кваша, диспетчер тітонька Ворона — Оксана Літвіненко, начальник потяга тітонька Совунья — Світлана Шевченко, механік потяга Мішка-Топтишка — Микола Коряков.

Під час відкриття табору діти розділилися на 11 команд: «Посміхайчики», «Правдиві», «Відважні», «Чисті серцем», «Внебосходинки», «Вірні», «Радісні», «Любомирові», «Милосердні», «Мрійники», «Помічники». Усіх об’єднав девіз: «Моя найсокровенніша мрія — побачити Христа на небесах».

Коли діти дізналися про ліс, де всі жителі живуть у злагоді й мирі, вони вирішили вивчити їх секрети дружнього життя. У допомогу їм Лісник збудував дивовижну залізницю «Мрії збуваються». На початку дня команда вирушала потягом до певної галявини, але перед мандрівкою пасажири мали «здати» провідникам свої мрії й перевірити з Мішкою-Топтишкою готовність потяга до подорожі.

 

Відпочинок був насичений різноманітними заходами. Команди шукали в лісі загублені знаки, вчилися ловити рибу, відвідували майстерню з миловаріння, гуртки — художньої творчості, «Веселий English», «Своїми руками» та фотостудію. Кожного дня діти пізнавали щось нове й корисне, за час перебування в таборі вивчили всі 10 заповідей та зрозуміли, як вони відбиваються в нашому житті. Адже через порушення хоча б однієї з них ми втрачаємо можливість здійснити заповітну мрію.

В останній день зміни дітлахи отримали веселі подарунки й фотографії на згадку.

Фотоальбом

Євген Толок,

Світлана Шевченко

Просмотров: 798 | Добавил: КЦАСД | Теги: Черниговщина, Отдых | Рейтинг: 0.0/0
Меню сайта
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Август 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0