Пятница, 26.04.2024, 14:56
Приветствую Вас Гость | RSS


Церковь Адвентистов седьмого дня
              г.Конотоп

Главная » 2010 » Май » 24 » Незвичайні події в місті Конотоп
15:05
Незвичайні події в місті Конотоп

Громадою церкви Адвентистів Сьомого Дня була проведена унікальна соціально-духовна програма "Живи за Біблією", яка проходила в міському центральному парку культури та відпочинку 23 травня 2010 року в період з 11 до 18 години.

Конотопська церква Адвентистів Сьомого Дня цього недільного незвичайного для жителів міста ранку провела цікаву пізнавальну програму під назвою "Живи за Біблією", яка мала наступні категорії: "Біблія та молодь"; "Біблія та залежність"; "Біблія та діти"; "Біблія і здоров’я"; "Біблія та сім’я"; "Біблія та землеробство"; "Виставка Біблії" та духовий оркестр.

Великим зацікавленням для людей була виставка здоров’я, де люди багато дізналися про здоровий спосіб життя, здорове харчування та нормальний здоровий спосіб життя, а також кожний бажаючий зміг пройти невеликий курс обстеження свого організму і отримати висновок свого біологічного віку, що дуже цікавило багатьох людей.

Багатьом батькам та їх дітям сподобався дитячий майданчик, де діти могли не лише пограти, а й отримати в ігровій формі наочно поради та настанови, в яких їх навчали розуміти що таке дружба, ненависть, зло, неправда, що за книга Біблія і для чого вона нам дана.

  

Більшість молоді дізналася про наслідки хімічної залежності та до яких наслідків це веде, де їм розповіли про наслідки тютюнопаління, наслідки вживання алкоголю та наркотиків, найбільше молодь цікавили питання тютюнопаління та наркоманії, де їм були надані поради, як покинути палити та наслідки вживання наркотиків на відеоматеріалах.

Багатьох молодих та проживших вже не один рік подружнє сімейне життя зацікавила станція "Біблія та сім’я" де вони могли отримати поради по зміцненню сімейних відносин та як зробити своє життя і життя своєї половинки більш різноманітним ніж одноманітним, а також література з цих питань.

 

Актуальною не залишилася і станція "Біблія і землеробство" , тому що в місті проживає багато людей, які мають присадибні дільниці і багато хто мешкає в селах великі ділянки. Їм була цікава технологія вирощення продуктів по методу "Міттлайдера", де люди багато дізналися про високопродуктивні методи землеробства з найменшою затратою часу та фізичним навантаженням і отримання максимального врожаю здорових овочів.

  

Унікальним для всіх жителів виявилася незвичайна Біблія, яка перекладена на 66 мов. Де люди могли проглянути переклад на будь-якій мові.

На завершення даного заходу у парку відбувся концерт київського духового оркестру під керівництвом Володимира Чипчара. Жителів міста, це дуже вразило і з великим задоволення слухали концертну програму оркестру.

Активну допомогу Конотопській громаді у проведенні даного заходу проявили громади міста: Суми, Броварів, Шостки, Києва, Бурині, Білопілля, Бахмача. З гарними враженнями і настроєм залишилися жителі міста від даного заходу, де їм дуже сподобалося християнське наставництво та донесення до людей істинних добрих відносин у житті, що багатьма було втрачено та забуто.

Фотоальбом

Матеріал підготував
Толок Євген

Просмотров: 1546 | Добавил: КЦАСД | Теги: День Библии | Рейтинг: 5.0/1
Меню сайта
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0