Пятница, 26.04.2024, 15:54
Приветствую Вас Гость | RSS


Церковь Адвентистов седьмого дня
              г.Конотоп

Главная » 2013 » Май » 9 » На вікторині у Сумах діти мандрували морем разом з Йоною та китом
18:36
На вікторині у Сумах діти мандрували морем разом з Йоною та китом

Недільного ранку 21 квітня адвентистський молитовний будинок у м. Сумах по вул. Молодіжна, 7 наповнили 45 дітей з різних міст області — учасники обласної вікторини «Йона та Божа любов»..

 

Пастор Ігор Чуріков привітав делегатів і побажав їм успіху, а також звершив молитву. Після виконанням гімну «Путь в город Царя царей» керівник дитячого служіння Центральної конференції Світлана Шевченко представила зареєстровані вісім команд: «Альбатросы — Божьи матросы» (друга сумська громада); «Светлячки» та «Отважные» (перша, п’ята й шоста громади міста); «Краски» (м. Конотоп); «Штормовики» (третя сумська громада) «Семицветики» (м. Тростянець); «Золотоискатели» (м. Ромни); «Пушистики» (м. Лебедин). Даний захід складався з морських ілюстрацій, тому від кожної команди були обрані капітани, матроси та штурмовики.

 

Головними героями стали Іриска, Дениска та їхній дядечко — капітан корабля. Вони допомагали юним командам у мандрівці книгою Йони.

 

Різноманітні конкурси допомогли перевірити знання підлітків та глибше ознайомитися з історією, записаною в книзі. Кожен конкурс передбачав завдання та вимоги, котрі необхідно було виконати за певний час. У конкурсі «Одна з 66 книг» команда представляла певний сюжет у вигляді пантоміми, а інші мали відгадати, що це за сцена й де вона записана в Біблії. «Відновити біблійний вірш» команди повинні були з представленого набору слів. У «Загадковому улові» дядечко капітан разом із своїми героями загадує першу та останню букву слова з книги Йони, а команда повинна за 10 секунд відгадати й записати. Під час «Шквалу питань» учасники швидко відповідали на запитання біблійними текстами. У конкурсі «Життєві ситуації християнина» капітанам команд була запропонована ситуація, в якій кожен мав вчинити як християнин й стисло розповісти людині звістку про Христа. Також на малюнках з біблійним історіями конкурсанти шукали чотири ознаки, котрі не відповідають зображеній історії. Дуже яскравою стала сценка поглинання Йони китом, в утробі якого він пробув три доби, а після молитви до Бога був звільнений.

 

По звершенню програми члени журі Віталій Єрьомін та Ігор Чуріков оголосили результати вікторини та присвоїли командам звання: «Семицветики» — найкмітливіші; «Пушистики» — оригінальні; «Отважные», «Краски» — ерудовані; «Штормовики» — найдружніші; «Золотоискатели», «Альбатросы» — активні; «Светлячки» — творча команда. Діти отримали диски з мультфільмом «Пригоди Йони», надувну кулю, метелика-прикрасу, медаль учасника вікторини, а їхні сили підкріпив смачний дружній обід.

Фотоальбом

Євген Толок

Просмотров: 779 | Добавил: КЦАСД | Рейтинг: 0.0/0
Меню сайта
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Май 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0