Среда, 24.04.2024, 05:30
Приветствую Вас Гость | RSS


Церковь Адвентистов седьмого дня
              г.Конотоп

Главная » 2012 » Сентябрь » 28 » У Сумах керівники церковних відділів ділилися досвідом
17:51
У Сумах керівники церковних відділів ділилися досвідом

Керівники відділів адвентистських громад Сумської області зустрілися 23 вересня 2012 року у м. Суми за адресою вул. Молодіжна, 7. На обласну зустріч були запрошені керівники молодіжного, дитячого та літературного відділів з міст Сум, Краснопілля, Білопілля, Путивля, Конотопа, Кролевця, Тростянця, Ромен, Лебедина, Охтирки.

Проповідь В’ячеслава Кулаги «Сила для служіння», якою відкрився захід, містила поради та настанови для делегатів. Після духовних роздумів розпочалися семінари за тематикою відділів.

Керівник відділу літературного євангелізму Олександр Ткач на початку свого семінару запропонував присутнім розповісти про свій досвід у даному служінні в громадах. Книгоноші з радістю розповідали про свої успіхи та розчарування. Враховуючі почуте, Олександр більшу частину свого семінару присвятив темі «Виявлення особистості людини при спілкуванні з нею». Для більшості слухачів дана інформація виявилася дуже корисною.

 

Керівник відділу дитячого служіння Світлана Шевченко та її помічник Оксана Літвіненко говорили про роботу з дітьми та їхню безпеку. Під час першого семінару «Чотири типи викладання» Світлана розповіла, як навчати дітей біблійним істинам доступною для них мовою, викликати в них зацікавленість. Виявилося, що перш ніж підготувати матеріал, необхідно поставити запитання: «що; навіщо; як; а що, як…?». Після того, як на ці питання знайдено відповідь, можна починати складати матеріал. Тоді під час уроку ніхто не буде нудьгувати. Семінар Оксани був присвячений безпеці дітей під час проведення заходів, лагерних зібрань та різноманітних походів та поїздок. Ведуча приділила увагу першій медичній допомозі, загальним правилам та заходам, які слід вживати для безпеки дітей.

 

Керівник відділу молодіжного служіння В’ячеслав Кулага провів вступний семінар для більшості делегатів, які були обрані на молодіжне служіння в своїх громадах цього року вперше. Зустріч розпочалася зі знайомства та короткої інформації про кожного. Ведучий розповів, якими є обов’язки та завдання молодіжного лідера громади, як їх розподіляти в служінні; як планувати роботу відділу й досягти постійності та систематичності у виконанні поставлених завдань, тощо.

  

По завершенню семінарів учасники отримали методичні матеріали, які допоможуть в організації служіння.

Фотоальбом

Євген Толок

Просмотров: 744 | Добавил: КЦАСД | Рейтинг: 2.0/1
Меню сайта
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Сентябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0