Вторник, 23.04.2024, 12:19
Приветствую Вас Гость | RSS


Церковь Адвентистов седьмого дня
              г.Конотоп

Главная » 2014 » Декабрь » 22 » Молодь на форумі в Ніжині вчилася служити ближнім
21:19
Молодь на форумі в Ніжині вчилася служити ближнім

«Знай! Живи! Служи!» — під таким гаслом у м. Ніжині Чернігівської області з 5 по 7 грудня проходив молодіжний форум Центральної конференції (ЦК) Церкви АСД в Україні. Молодь здобувала знання християнських принципів, згідно з якими треба жити й служити оточенню. Також учасники форуму провели флешмоб у центрі міста й відвідали зі святковою програмою близько 100 дітей-сиріт та інвалідів у дитячих будинках.

 

   У п’ятницю, 5 грудня, зустріч розпочалась в атмосфері урочистості та загадковості. Аудиторія розкрила для себе першу частину гасла — «Знай!». Керівник молоді ЦК В’ячеслав Кулага у своїй проповіді закликав присутніх знати Бога й шлях, котрим мають іти. Родзинкою вечора став час, коли молоді люди на аркушах написали свої молитви до Бога, після чого надали їм форму сердечка й приклеїли на стіну. Наостанок пролунала молитва пастора.

 

   Суботнє богослужіння прикрасили різноманітні музичні номери та сценки. «Піти за Христом і жити Ним» — ось до чого закликав пастор Віталій Кривой. У кінці проповіді запропонували вийти вперед тим, хто готовий служити Ісусу Христу, над ними звершили молитву посвячення.

 

   Після обіду молодь попрямувала у центр міста, де провела флешмоб «Подаруй позитив», який приніс радість не тільки мешканцям Ніжина, але й самим учасникам акції. 40 табличок з важливими написами, газети та буклети молодь тримала у своїх руках, ідучи багатолюдними вулицями та автобусними зупинками. «Я в захваті від побаченого!», «Ви молодці!», «Це дійсно важливо!» — такими словами відгукувались перехожі на побачене.

  Услід за флешмобом відбувся концерт у молитовному будинку. Музичні гурти з Чернігова, Білої Церкви, Шостки та інших міст потішили слух присутніх та прославили Бога.

 

   Завершився вечір молодіжною зустріччю під назвою «Грані». Говорили про грані дружби з молодими людьми, котрі не є членами Церкви АСД. «Які можуть бути плюси й мінуси побачень з неадвентистами?», «Чому буває легше будувати стосунки з невіруючими людьми?», «Що робити, якщо вже є взаємини з останніми?» — на ці та інші запитання допомагали відповісти гості програми — Лідія Нейкурс та Вячеслав Кулага. Ведучими вечора були Віктор Кононенко та Вікторія Шевич.

   Неділя, 7-го грудня, запам’яталася походом у дитячі будинки зі святковою програмою. Дітям-сиротам та інвалідам молодь своєю програмою подарувала радість та натхнення. «Цей форум надихнув нас жити з Христом, знати Його та служити Йому!» — свідчать учасники заходу.

Віктор Кононенко

Просмотров: 569 | Добавил: КЦАСД | Рейтинг: 0.0/0
Меню сайта
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Декабрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0